RESERVE

Check Availability

You will receive an email when the reservation has been confirmed.

Appartementen voor lange termijn

English version

Onze appartementen op lange termijn

“Vind het perfecte lange termijn appartement in Gent.”

Bent u op zoek naar een plaats voor uw medewerker, collega, of business relatie in Gent? Wij kunnen u helpen! Of zelfs beter: Wij zorgen voor een plaats waar ze zich helemaal thuis zullen voelen.


Wij beschikken over 8 gemeubelde appartementen met twee kamers. Elke kamer is ruim en modern ingericht. Uw kennissen/contacten kunnen genieten op ons zonnig terras, gelegen aan het kanaal van de prachtige Gentse skyline. Men kan de handen uit de mouwen steken in de grote en volledig uitgeruste open keuken of relaxen in een eigen living met flatscreen TV, Sonos geluidssysteem en gratis wifi. Tot slot is er een dakterras, met ontspannings- en eetfaciliteiten, waar u kunt enkele adembenemende zonsondergangen over de Gentse skyline en zijn historische torens kunt waarnemen.


De skyline flats bevinden zich net buiten het stadscentrum van Gent, altijd in de nabijheid van een werklocatie, project of evenement. U kunt het stadscentrum te voet of met de fiets bereiken in zo’n 10 minuten. U bereikt het stadscentrum in zo’n 10 minuten te voet of met de fiets. Net om de hoek kunt u de bus nemen naar de verschillende bezienswaardigheden van de stad. Bovendien is het slechts 2 minuten wandelen naar het treinstation Gent Dampoort.
Dit vermindert de reiskosten aanzienlijk.


Uw gasten vinden alles wat ze nodig hebben op wandelafstand. Supermarkten, fitness, vergaderzalen, bars en winkels zijn allemaal terug te vinden in de regio Dampoort en Dok Noord met het gloednieuw vrijetijds- en shoppingcenter.

Men zal ook kunnen genieten van onze extra diensten: wij voorzien schoonmaakservice, beveiligde ondergrondse parking, ontbijt , fietsen en zoveel meer.


Wenst u, uw zakenrelaties of werknemers voor een langere periode te huisvesten in een uitstekende accommodatie? U kunt hun verblijf boeken door op de knop onderaan te klikken.

BOEK NU